shopping_728x90

Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Coś oryginalnego.

Coś oryginalnego. 9 months, 2 weeks ago #22

Macie pomysły na coś super oryginalnego dla kobiety w wieku 22 lat? Cena raczej nie gra roli, jednak bez przesady.

Odp: Coś oryginalnego. 9 months, 2 weeks ago #26

Może jakiś bon na ciuchy, albo wyjazd do SPA - ale to już z wyższej półki cenowej.

Odp: Coś oryginalnego. 9 months, 2 weeks ago #34

Karuzela11 wrote:
Może jakiś bon na ciuchy, albo wyjazd do SPA - ale to już z wyższej półki cenowej.

SPA to już coś bardziej zobowiązującego, bony na ciuchy to pójście na łatwiznę, niestety.

Odp: Coś oryginalnego. 9 months ago #48

• Sension
  • Świeżak
Ja tam jestem zdecydowanie za zagospodarowaniem całego dnia. Rano śniadanie, potem może kino, spacer, jakiś lunapark, kolacja.

Re: Coś oryginalnego. 3 months, 1 week ago #148

• czarus
  • Młodszy forowicz
Romantyczna kolacja dla dwojga. Najlepiej ugotować coś samemu:)Dziewczyna na pewno doceni poświęcenie.

Re: Coś oryginalnego. 2 months, 2 weeks ago #221

Jak zaskoczyć swoją kobietę, tak samo jak zawsze? Ciętym kwiatkiem? A może element zaskoczenia? Może kwiatek doniczkowy w samodzielnie ulepionej, glinianej doniczce? A może samodzielnie zrobiona glinian miska, cięty kwiatek w komplecie z samodzielnie ulepionym, glinianym wazonem?

Dziewczyny, jeśli mężczyźni sami nie wpadną na to, że można inaczej, podzielcie się z nimi tym pomysłem.

Zapraszamy na zajęcia z lepienia z gliny, gdzie będziecie mogli zrealizować swoje artystyczne pomysły na gliniane prezenty. Fabryka Gliny, ul Polna 24/14, Warszawa. www.fabrykagliny.pl
Last Edit: 2 months, 2 weeks ago by fabrykagliny.
  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.30 seconds
shopping_728x90